ING’den Birikimlerini Yatırım Fonu İle Çeşitlendirenlere, E-Turuncu Hesap’ta Yüzde 21 Hoş Geldin Faizi

ING Türkiye’nin geliştirdiği kampanya kapsamında ilk defa e-Turuncu Hesap açan ING’liler, birikimlerini yatırım fonlarıyla çeşitlendirerek, e-Turuncu Hesap’ta 21 Ekstralı Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor. E-Turuncu Hesabı olan ve Hoş Geldin Faiz süresi içinde olan mevcut müşteriler de, e-Turuncu Hesap’taki bakiyelerine göre belirlenen yatırım fonlarından aldıkları takdirde kampanyadan faydalanabiliyor. Müşteriler, ING Mobil ve Internet Bankacılığı üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde e-Turuncu Hesap açabiliyor, aynı zamanda ING Mobil’de yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden görüntülü görüşme ile destek alabiliyor. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Piyasadaki farklı alternatifleri değerlendirmek isteyen ve yatırım fonlarına ilgi gösteren müşterilerimiz için özel bir kampanya geliştirdik. Bu kampanya ile müşterilerimiz bir yandan günlük mevduatlarını yüksek faiz oranı ile değerlendirirken, bir yandan da yatırım fonları ile orta ve uzun vadeli yatırım yapma imkanı buluyor” dedi.

Dijital gücüyle ve zahmetsiz bankacılık anlayışı ile kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri geliştiren ve müşterilerine hayatın içinde çözümler sunan ING Türkiye’nin geliştirdiği kampanya kapsamında, ilk defa e-Turuncu Hesap açan ING’liler, birikimlerini yatırım fonlarıyla çeşitlendirerek, e- Turuncu Hesap’ta 21 Ekstralı Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor. Vade derdi olmadan birikim yapmayı sağlayan ve Hoş Geldin süresi içinde bin liraya da 2 milyon liraya da aynı faiz oranında kazandıran e-Turuncu Hesap’tan para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor. Gecelik faiz kazancı günlük olarak hesaba geçtiği için e-Turuncu Hesap müşterileri tasarruf yaparken her gün kazanmaya devam ediyor. E-Turuncu Hesabı ilk kez açacak olan ING müşterileri, hesap açılışını takip eden 90 gün içinde kampanya kapsamında yer alan Ak Portföy, Garanti Portföy ve TEB Portföy’ün yatırım fonlarından, e-Turuncu Hesap bakiyesine göre belirlenen tutarda alarak kampanyadan yararlanabiliyor ve Ekstralı Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor. Ayrıca e-Turuncu Hesabı olan ve Hoş Geldin Faizi süresi içinde olan mevcut müşteriler de e-Turuncu Hesap’taki bakiyelerine göre kampanya dahilindeki yatırım fonlarından aldıkları takdirde 21 faiz oranından Hoş Geldin Faizi sürelerinin bitimine kadar faydalanabiliyor.

Müşterilerimiz günlük mevduatlarını yüksek faiz oranı ile değerlendirirken, yatırım fonları ile orta ve uzun vadeli yatırım yapabiliyor.

Kampanya ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Tasarrufu destekleyici hizmet, yatırım araçları ve kampanyalar geliştirilmesinin tasarruf sahipliğinin artırılmasında önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda, piyasadaki farklı alternatifleri değerlendirmek isteyen ve yatırım fonlarına ilgi gösteren müşterilerimiz için özel bir kampanya geliştirdik. Bu kampanya ile müşterilerimiz bir yandan günlük mevduatlarını yüksek faiz oranı ile değerlendirirken, bir yandan da yatırım fonları ile orta uzun vadeli yatırım yapma imkanı buluyor. Türkiye’nin lider tasarruf bankası olma vizyonumuz doğrultusunda, yenilikçi hizmetlerimiz ve avantajlı kampanyalarımız ile tasarruf sahipliğini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

ING Mobil ve Internet Bankacılığı üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde e-Turuncu Hesap açılabiliyor.

Müşteriler, ING Mobil ve Internet Bankacılığı üzerinden zahmetsiz ve kolay bir şekilde e-Turuncu Hesap açabiliyor, aynı zamanda ING Mobil’de yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden görüntülü görüşme ile destek alabiliyor. Cebimdeki Danışman hizmeti kapsamında, müşteriler hafta içi 07:30-20:00 saatleri arasında ister anında ister randevu alarak uzman ekiple canlı görüntülü görüşme yapabiliyor, tüm yatırım ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi edinebiliyor, yatırım işlemleri konusunda ihtiyaç duydukları desteği alabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.