İnci Razaki sektördeki 19.yılını ödül ile taçlandırdı

Basın İletişim sektöründe attığı adımlar ile başarısını taçlandıran İnci Razaki sektördeki 19.yılını kutlarken, yeni yılın ilk ödülünü 4. KKTC Yılın En İyileri Ödülleri’nde aldı.

Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreninde, Meslek Başarı Ödülü’ne layık görülen İnci Razaki, duygularını: ” Bu mesleğe adım atarken ilham kaynağım olan ve Halkla İlişkiler alanında ülkemiz için sonsuz kapılar açmış çok değerli Betül Mardin hanımefendinin çok sevdiğim bir sözü var: ‘ Ben insanların uzun zaman emekli olmamaları taraftarıyım çünkü insan çalıştıkça genç kalıyor.’ Bu sözü aklımdan hiçbir zaman çıkarmam. Anneme, rahmetli babama, tüm aileme, ekip arkadaşlarıma, aynı yolda yürüme şansı bulduğum tüm sanatçılarıma, tüm meslektaşlarıma ve bana bu ödülü layık gören sizlere çok teşekkür ederim. ” şeklinde anlattı.

Başarılı halkla ilişkiler yöneticisi İnci Razaki, menajerlik alanında da yeni adımlar atarak, çalışmalara başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.