İmamoğlu’nun davası 21 Eylül’e ertelendi… Saat 15’te açıklama yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı davada karar çıkmadı. Duruşma 21 Eylül’e ertelendi.

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davanın ertelenmesiyle ilgili ilk açıklamayı, Dudullu-Bostancı Metro Hattı’nın Bostancı İstasyonu’nun şantiyesinden yaptı.

“Tırnak içinde bir ‘ahmak davası’ var; sürüyor” diyen Başkan İmamoğlu, “Türkiye’de böyle bir davanın dahi olması, yapılması, sürdürülmesi ve iddia makamının daha önce ortaya koyduğu cezayla ilgili tarif, gerçekten utanç verici. Bugün beni destekleyen, yanımda olan bütün İstanbullulara, o alana gelip yürekli desteğini benden esirgemeyen bütün yol arkadaşlarıma, yoldaşlarıma, siyasi dostlarıma, herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan İmamoğlu, detaylı açıklamayı saat 15.00’te, Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki ana yerleşkesinde yapacağını duyurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.