İmamoğlu, Rize’den sinyal mi verdi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram nedeni ile yaptığı Karadeniz ziyaretinde Rize’de düzenlenen bayramlaşma mitinge dönüştü. İmamoğlu, 6 liderin ortaya koyduğu düşüncenin, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak en güçlü neferi olacağını söyledi.

Ajans Pazar / RİZE (İGFA) – İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramlaşma nedeni yaptığı Karadeniz ziyaretindeRize’demitinge dönüşen bayramlaşmada konuştu.

İmamoğlu, 6 siyasi parti ‘memleketin özgürleşmesi için’ bir araya geldiğini söyledi. Ekrem İmamoğlu, konuşmasında 6 liderin ortaya koyduğu düşüncenin, İBB Başkanı olarak en güçlü neferi olacağını kaydetti.

Başkan İmamoğlu konuşmasında, “Bizim Çay üreticilerimiz mutsuz. Tarımın desteklenmediği hiçbir toplum başarılı olamaz. Biz çayın da fındığın da doğanın da yanındayız. Sizlerle beraber çayda yaşanan sorunu da tarımda yaşanan sorunu da çözeceğiz.Bir kişi değil, millet kazanacak” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.