İmaj yenileyen Songül Öden saçlarını kısacık kestirdi!

Fox TV’de yayınlanan “Bir Aile Hikayesi”nin final yapmasının ardından Songül Öden radikal bir değişikliğe gitti. İmaj yenileyen güzel oyuncu saçlarını kısacık kestirdi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan, İrem Sak ve Olgun Toker’in yer aldığı “Bir Aile Hikayesi” dizisi Cumartesi akşamı ekrana gelen final bölümüyle izleyicilere veda etti. Dizisi bitince Songül Öden de imajını yeniledi. Saçlarını kısacık kestiren Songül Öden yeni imajını sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.

Songül Öden’in kısa saçlı fotoğraflarının altına yorum yağdı. Azra Akın, Şükran Ovalı, Demet Evgar, Müge Boz gibi bir çok isim oyuncunun yeni kısa saçlı halini beğendiklerine dair yorumda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.