İlyas Yalçıntaş: Reynmen’i tanımıyorum! İyice abartmış!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası Anatolium Marmara Avm’nin tam 6 ay sürecek ücretsiz Cumartesi Konserleri 13 Temmuz’da İlyas Yalçıntaş ile başladı.

Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru olduğu konserlerin ilkinde İlyas Yalçıntaş tam 5 bin kişinin karşısına çıktı, 2 saat sahnede kaldı ve şarkılarını Anatolium Marmara Avm’yi dolduran 5 bin kişiyle birlikte söyledi. Yalçıntaş’ı canlı canlı izlemek için İran’dan 500 kişilik bir hayran grubu da konsere geldi.

19 Temmuz’da “Kirli Kadeh” isimli single’ı ve şarkısıyla müzikseverlere seslenmeye hazırlanan İlyas Yalçıntaş, konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

blank
İlyas Yalçıntaş

 

IŞIN KARACA’YA DESTEK!

Youtube fenomeni Reynmen’in Ela adlı yeni şarkısının 451 bin görüntülenmesine 544 bin beğeni alışını sosyal medya hesabında paylaşıp “Tebriğe şayan! Tarihte bir ilk! İzlenmeden beğenilen şarkı yapmışlar!” diyen Işın Karaca’ya İlyas Yalçıntaş’tan da destek geldi. Yalçıntaş: “Bu sahte tıklanmaların tamamen kişilerin bireysel egolarıyla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bir insan neden şarkısının gerçek insanlar tarafından, organik insanlar tarafından reaksiyon almasını beklemez ki? Bunun tek nedeni kişisel ego ve bireysel gösteriş! Karakterinizle de ilgisi var, anneniz ve babanızdan aldığınız eğitim de önemli! Yetiştiriliş tarzınız ve bilinçaltı kompleksleriniz çok önemli!” dedi.

İLYAS YALÇINTAŞ: “REYNMEN’İ TANIMIYORUM!”

Işın Karaca’yı haklı bulduğunu söyleyen İlyas Yalçıntaş sözlerine şöyle devam etti: “Youtube’un belli bir süreden sonra müdahale edeceğini düşünüyorum. Belli bir para karşılığında sahte tıklanmaları, izlenmeleri yapan şirketlerin olduğunu biliyoruz. Bunlar tamamen illüzyon, gerçekle bir ilgisi yok. Sorduğunuz Reynmen’i tanımıyorum! İyice abartmış, izlenmeden fazla beğeni olmuş. Bu tarz durumları gördüğümde gülüyorum. İçinde bulunduğumuz sosyal medya döneminin kontrolsüzlüğü bu durum! Oraya koyduğunuz şarkı kitlelere dokunmuyorsa, kişilerin yüreklerine dokunmuyorsa siz o tıklamayı 1 milyar da yapsanız, 1 milyar beğeni de satın alsanız, konser yapamayacaksınız; hiçbir şeye yaramayacak o tıklarınız!” dedi.

Anatolium Marmara Avm’de “Cumartesi Konserleri” başlıyor

KONSER TAKVİMİ:

20 Temmuz Gripin

27 Temmuz Fatma Turgut

3 Ağustos Suzan Kardeş

10 Ağustos Mehmet Erdem

17 Ağustos Eypio

24 Ağustos Manga

31 Ağustos Eda & Metin Özülkü

7 Eylül Gökhan Türkmen

14 Eylül Rubato

21 Eylül Cem Belevi

28 Eylül Derya Uluğ

5 Ekim Gece Yolcuları

12 Ekim Ümit Sayın

19 Ekim Yeşim Salkım

26 Ekim Meltem Cumbul

2 Kasım Özgün

9 Kasım Ezginin Günlüğü

16 Kasım Yonca Lodi

23 Kasım Pamela

30 Kasım Aydilge

7 Aralık Bora Öztoprak

14 Aralık Yeni Türkü

21 Aralık Özer Atik

28 Aralık İlhan Şeşen

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.