İlyas Yalçıntaş Koronavirüse yakalandı

İncirler Olana Kadar, Gel Be Gökyüzüm, Şehrin Yolu ve Yağmur şarkılarıyla adını duyuran genç şarkıcı İlyas Yalçıntaş Koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Şarkıcı İlyas Yalçıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Koronavirüs’e yakalandığını açıkladı.

Katıldığı bir yarışma programında seslendirdiği ‘İncir’ parçasıyla ünlenen şarkıcı İlyas Yalçıntaş, sevenleri ve kamuoyuna Koronavirüs’e yakalandığını bildirdi.

blank

Haberi Instagram hesabından duyuran Yalçıntaş şu ifadeleri kullandı:

“Merak edip soran dostlar için; evde karantinadayım. İlk gün biraz halsizlik vardı. Şu an durumum gayet iyi. Sadece tat ve koku kaybı yaşıyorum ancak o da giderek azalıyor. Aşılarımı olduğum için hastalığı çok hafif geçiriyorum. Lütfen siz de aşılarınızı olmayı ihmal etmeyin. En kısa zamanda aranıza döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.