İlyas Yalçıntaş “Dünya Senin”

Son zamanlarda çıkardığı “Farzet” ve “Olur Olur” şarkılarıyla haftalarca müzik listelerinde 1 numarada kalan başarılı müzisyen İlyas Yalçıntaş’ın yeni çalışması “Dünya Senin” müzikseverlerle buluştu. Yalçıntaş’a klibinde, geçtiğimiz günlerde Maslak’taki rezidansında aslan yavru beslemesiyle gündeme gelen İranlı manken Qazal Yadegari eşlik etti.

Pandemide Hiç Üretemedim Üretiyorum Diyen Yalan Söylüyordur

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında neredeyse evden hiç çıkmayan İlyas Yalçıntaş bu süreçten olumsuz etkilendiğini dile getirdi. Genç müzisyen evde geçirdiği vakitlerde üretken olamadığını, beste yapmakta çok zorlandığını, neredeyse hiçbir şeye konsantre olamadığını söyledi. “Bu süreçte beste yapıp deliler gibi üretiyorum diyen varsa da yalan söylüyordur.” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.