İllüzyonist Diva Magic Yeşim ve Turgay Üzgün evlendi

Türkiye’nin ilk bayan İllüzyonist’i ünlü İllüzyonist Diva Magic Yeşim ve Ünlü Tiyatro Yönetmeni Turgay Üzgün ile 29.Şubat.2020 Cumartesi günü Beylikdüzü Belediyesi Nikah dairesinde evlendi.

“Obüs” markasının sahibi ve ilk bayan illüzyonist olarak tanınan Diva Magic Yeşim Obüs ve Adalet bakanlığına hazırladığı ve yönettiği “Koğuş Palas” adlı oyununda bir ilke imza atan, seyircilerin mahkum, oyuncuların ise Gardiyan’lar dan oluştuğu oyunun yazarı ve yönetmeni, bu oyun sayesinde bir çok ödül alan Turgay Üzgün ile hayatını birleştirdi.

blank

Şahitliklerini Özge Evlin, Nurşen Sağlam ve yine Ünlü mental İllüzyonist Gökhan Dişli’nin yaptığı nikah ve gelinle, damadın zerafeti görülmeye değerdi. Aile büyükleri, akrabalar ve yakın arkadaşlar arasında kıyılan nikah çevre ve bölgede ilgi çekti. Yeşim&Turgay Üzgün çiftinin korumalığı ve şoförlüğünü, yine birlikte yıllarca çalıştıkları Ömer Şeref namı değer Lion üstlendi. Nikah Salonu süslemesi, gelin hanımın en yakın arkadaşları Neşe Yavuz tarafından yapıldı.

10 yıldır birlikte bir çok projede çalışan çift, 6 ay önce birlikte olmaya karar verip büyük bir aşk ile evlenme kararı aldılar. Çift nikah sonrası Nikah Yemeği için, Dostları Fransua Garo’nun da sahne aldığı, bir mekanda gece boyu eğlendi.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.