İlker Kaleli’den ‘Poyraz Karayel’ yorumu

İlker Kaleli, sevgilisi Burçin Terzioğlu’yla başrolünü paylaştıkları ‘Poyraz Karayel’ dizisindeki öpüşme sahneleri için “Altı çizilecek bir durum değil” yorumunu yaptı.

Haliç Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ‘Yılın Enleri’ ödül töreni önceki akşam Kağıthane Kampüsü’nde yapıldı. Kanal D’nin dizisi ‘Poyraz Karayel’, 10 bin öğrencinin internet üzerinden verdiği oylarla üç ödüle birden layık görüldü. ‘Yılın En İyi Dizisi’ seçilen projenin başrol oyuncuları İlker Kaleli, ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’, Burçin Terzioğlu da ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncusu’ oldu.

İlker Kaleli, bir yıldır birlikte olduğu Burçin Terzioğlu’yla öpüşme sahneleriyle ilgili, “Bu sahnelerin reyting amacıyla yapıldığını düşünmüyorum. Aksiyonu, çıkmazları, kavuşamayan aşıkları olan, aile ilişkilerinin sorgulandığı bir hikaye…

Tabii ki içinde öpüşme sahnesi de, kavga etme sahnesi de olacak. Bu bizim işimizin bir parçası. Altı çizilecek bir durum değil” açıklamasını yaptı.

Kaleli, “Burçin Terzioğlu’yla evlilik ne zaman?” sorusuna, “Ne evlenmesi, yapmayın. Güzel giden bir ilişkimiz var. Özelimiz bize kalsın” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.