İlker Kaleli’den Burçin Terzioğlu tepkisi!

Oyuncu İlker Kaleli, önceki akşam Maslak’ta özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Kaleli, eski sevgilisi Burçin Terzioğlu soruları karşısında sessizliğini korudu.

Bir süredir ekranlardan uzak duran oyuncu İlker Kaleli, önceki akşam Maslak’ta bulunan özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Menajerinin rahatsızlandığını ancak önemli bir şeyin olmadığını belirten Kaleli, yeni projesi için çalışmaların sürdüğünü de söyledi. Öte yandan 3,5 yıl aşk yaşadıktan sonra aylar önce ayrıldığı Burçin Terzioğlu’yla görüşüp görüşmediği sorulan yakışıklı oyuncu, “Burçin” adını duyar duymaz “İyi akşamlar” diyerek hastaneden ayrıldı.

Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu ‘Kurşun’da başrolü paylaşacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.