İlker Kaleli, sorulardan kaçtı olay çıktı

İlker Kaleli, önceki akşam Arnavutköy’deydi…

Son olarak “Poyraz Karayel” dizisiyle seyirci karşısına çıkan İlker Kaleli, önceki akşam Arnavutköy’deydi.

Ünlü oyuncu, bir arkadaşının doğum günü partisi verdiği mekana girerken görüntülendi. Yeni vizyona giren “Poyraz Karayel: Küresel Sermaye” adlı sinema filminde neden oynamadığı sorusunu yanıtsız bırakan Kaleli, sorulardan kaçmak için mekan görevlilerinden yardım istedi.

Bunun üzerine mekanın sahibi olduğunu iddia eden bir kişi, muhabirleri tehdit ve hakaretlerle oradan kovmaya çalıştı.Kısa süre sonra içeriden üç görevli eşliğinden çıkan ve aracını kapıya kadar yanaştıran İlker Kaleli, “Bizler bunu mu hak ediyoruz?” diyen muhabirleri duyunca yanlarına gidip “Neler oluyor?” diye sordu.

Mekan sahibinin yaptıklarını duyunca da “Benim sizlerle ne zaman sorunum oldu? Olanlardan haberim yok. Ben kimseye böyle bir istekte bulunmadım” dedi ve aracına binerek uzaklaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.