İlker Ayrık usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ı çıldırttı

13 Mart vizyon tarihi ile yılın beklenen komedilerinden biri olan ‘’MÜSTAKBEL DAMAT’’ filminin yayınlandığı günden itibaren bir milyon üzerinde kişi tarafından izlenen 2. Teaser görüntülerinde İlker Ayrık’ın, usta oyuncu Erdal Özyağcıları çıldırttığı görüntüler oldukça ilgi gördü.

Yapımcı ve yönetmenliğini Pervasız Yapım’ın üstlendiği filmin çoğu sahnesi yaz aylarında çok keyifli bir set ekibi ile yavru vatan Kıbrıs’ta çekilmişti.

MÜSTAKBEL DAMAT 13 MART’DA SİNEMALARDA!

Her yaş grubuna hitap eden, Aile komedisi iddiasıyla 13 Mart’ta vizyona girecek olan Müstakbel Damat filminin dev oyuncu kadrosunda; İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar, Hande Soral, Nilgün Kasapbaşoğlu, Ayça Erturan, Aykut Taşkın gibi usta isimler yer alıyor.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.