İlk kez paylaştı… Fahriye Evcen’den Karan bebek paylaşımı!

Çiçeği burnunda anne olan Fahriye Evcen, Anneler Günü için özel bir paylaşımda bulundu. Evcen, oğlu Karan’a ninni söylediği videoyu sosyal medyadan paylaştı. Güzel oyuncunun bu paylaşımı büyük beğeni topladı.

Nisan ayında bebeğini kucağına alan Fahriye Evcen, Anneler Günü’nde bebeği Karan’a ninni söyledi.13 Nisan’da oğlu Karan’ı kucağına alan Fahriye Evcen, anneler gününde duygulandıran bir paylaşıma imza attı.

ANNELER GÜNÜ’NDE İLK PAYLAŞIM

Bebekleri Karan’ın fotoğrafını doğumdan bu yana hiç paylaşmayan çiftten Fahriye Evcen, ilk bebek paylaşımını Anneler Günü’nde yaptı.

blank

OĞLUNA NİNNİ SÖYLEDİ

Bebeği Karan’ı uyutmak için ninni söylerken çektiği videoları hesabından paylaşan Fahriye Evcen, böylelikle hem güzel sesini takipçilerine dinletmiş oldu hem de bebeği Karan’la ilk paylaşımını yapmış oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.