İlk kez açıkladı… Yıldız Tilbe’nin hayatı film mi oluyor?

Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, önceki akşam Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. Tilbe, hayatının film olacağı yönündeki haberlere de açıklık getirdi.

Yıldız Tilbe önceki gün Kıbrıs’ta konser verdi. Konser öncesi magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan şarkıcı dikkat çekici açıklamalarda bulundu. “İleride parçalarımı bir kitapta şiirleştirmek isterim” diyen Tilbe bu hayalini ilk kez açıklamış oldu.

blank

Ünlü şarkıcı, hayatının film olacağı yönündeki haberler ile ilgili gelen soruya ise “Yaşarken istemiyorum, zaten öldükten sonra yapamazlar. Ellerinden gelmez. Biyografileri doğru yansıtamıyorlar. İnsanın iç dünyasını bilemiyorlar” cevabını verdi.

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden yazdıklarıyla oldukça konuşulan Yıldız Tilbe bu konuyla ilgilisi ise şöyle konuştu:

“Her insan gibi kendi fikirlerimi paylaşıyorum. Herkesin düşüncesi kişiyi bağlar. Yaptığım paylaşımlardan pişmanlık duymuyorum”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.