“İlişki Durumu: Karışık”ta aşk, kıskançlık, gurur ve dostluk

AYŞEGÜL, CAN’IN ELLERİ ARASINDAN
KAYIP GİDECEK Mİ?

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.
Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

“İlişki Durumu: Karışık”ın 14. bölümünde; Ayşegül, Murat’la Cannes’a gitmek üzere yola çıkmıştır. Ayşegül’ü kaybettiğini düşünen Can perişan bir haldeyken, yaşanan bir yanlış anlaşılma Can’ın aşkının öfkeye dönmesine sebep olur! Can öfkesine yenilip hayatının hatasını yapar! Can yaşadıklarını balıkçıya anlatır. Balıkçının Can ve Ayşegül ikilisini bir araya getirip konuşmalarını sağlamak için muhteşem bir fikri vardır! Mediha, Tahsin’in kendisini aldattığından şüphelenir. İsmail ile kafa kafaya veren Mediha iz sürmeye başlar. Yanlış sürülen izin sonu büyük bir rezillikle biter! Can ve Ayşegül arasındaki buzlar erimeye başlar; ancak dile gelecek gerçekler Ayşegül’ün hayatında yepyeni bir sayfa açmaya yetecektir! Ayşegül, Can’ın elleri arasından kayıp gidecek midir?

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle 17 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.