İlham Veren Kentin İlham Veren Sporcuları Yarımada Spor Oyunları’ndan Başarı İle Döndü

EFES SELÇUKLU SPORCULAR CEŞME’DEN YEDİ BİRİNCİLİK İLE DÖNDÜ

İlham Veren Kentin İlham Veren Sporcuları Çeşme’de düzenlenen Yarımada Spor Oyunları’ndan başarı ile döndü.

Uzun bir aradan sonra yeniden düzenlenen Yarımada Spor Oyunları’na 6 farklı branştan 168 Efes Selçuklu sporcu katıldı. Sporcuları Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel uğurladı. Yarımada Oyunları’na katılan Efes Selçuklu sporcular 7 branşta birincilik ve birçok branşta derece kazanarak Efes Selçuk’a büyük bir gurur yaşattılar.

23- 29 Mayıs tarihleri arasında Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde “Haydi Spora” sloganıyla düzenlenen Yarımada Spor Oyunları, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir Valiliği ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Çeşme Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Urla Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi ve Efes Selçuk Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşti. Oyunlarda, Basketbol, Futbol, Kros, Mini Voleybol, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Kros, Oryantiring, Satranç, Tenis, Yelken ve Açık Su Yüzme gibi spor branşlarında 900 sporcu 11 dalda mücadele etti.

Efes Selçuk adına Çeşme Yarımada Oyunları’na katılan ilham veren sporcular futbol, kros, voleybol, satranç, masa tenisi, plaj voleybolu branşlarında önemli başarılar elde ettiler.

İlham Veren Kentin İlham Veren Sporcuları, Voleybol Branşında Minik Erkeklerde takım olarak 1. ve 2. , Minik Kızlarda takım olarak 1. ve 3. , Plaj Voleybolu Branşında Yıldız Erkeklerde takım olarak 1. 2. ve 3. , Genç Erkeklerde 1.ve 3., Yıldız Kızlarda 2. ve 3. , Satranç branşında İlkokullar arasında takım olarak 2., Ortaokullar arasında takım olarak 2.’lik kazanırken yine satranç branşında Berra Sertoğlu ferdi olarak 1,’lik kazandı.

Kros Yıldız Erkek Takım 1.liği, Kros Yıldız Kız Takım 3.lüğü, ödüllerinin yanı sıra Kros Yıldız Erkeklerde Ali Akçura ferdi olarak birinci, Kros Yıldız Kızlarda ferdi olarak Bahar Semiz 1.’liği, Melda Karakaş ise ferdi olarak ikinciliği elde ettiler. Futbolda Yıldız Takım 2.’liği, Masa Tenisinde Arda Yılmaz 2. liği elde ederek Efes Selçuk’u gururlandırdılar.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.