Ilgaz “Spor”un Merkezi Oluyor

Gençliğin korunması ve sportif faaliyetlerin desteklenmesi amacıyla Ilgaz’da taşın altına elini koyan Belediye Başkanı Mehmed ÖZTÜRK’ün girişimleriyle hazırlanan projeyle bütünleşik bir yapı içerisinde ILGAZ BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ’nin inşası devam ediyor.

Ilgaz’da sporun desteklenmesi, Ilgaz Dağıyla birlikte hayat bulan kış sporlarına alternatifler oluşturulması, değişik spor dallarında Ilgazlı gençlerin ilgili olduğu alana yönlendirilerek yeteneklerini ortaya çıkarabilmesi amaçlarıyla girişilen proje kapsamında; 1981 yılından beri hizmet veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait kapalı spor salonunun yıkılması sonrasında yapımı devam eden GENÇLİK MERKEZİ BİNASI, YENİ KAPALI SPOR SALONU BİNASI VE KAPALI HALI SAHA ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamdaki çalışmalara değinen Belediye Başkanı Mehmed Öztürk:

“1981 yılında yapılmış olan bina günümüzün ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak ve yetersizdi. Bu bakımdan başlattığımız çalışma ile Ilgaz’ımızda Spor Stadyumu yerleşkesine 3 yeni yapı kazandırıyoruz.

YENİ KAPALI SPOR SALONUMUZA ilaveten YENİ GENÇLİK MERKEZİMİZ VE YENİ KAPALI HALI SAHAMIZ hayırlı uğurlu olsun.

Yaklaşık 19 dönüm alan üzerine kurulu SPOR STADYUMU’NUN yerleşkesi içine inşa edilen

470 metrekare büyüklüğünde Gençlik Merkezi,

900 metrekare büyüklüğünde bir kapalı Spor Salonu ve

1125 metrekare alana sahip bir Kapalı Halı sahayı

ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.