İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Hacı Adaylarını Kutsal Topraklara Yolcu Etti

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 17.30’da Gazi Ömer Bey Caminde hacı adayları için düzenlenen programa katılım sağladı.

Hacı adayları için düzenlenen programa, İlçe Müftüsü Safi Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Belediye Meclis Üyesi Bahadır Uysal, STK Başkanları ve Temsilcileri, hacı adayları ve hacı adaylarının aileleri katıldı.

Hacı uğurlama programında İlçe Müftüsü Safi Çınar, hac vazifesi ile ilgili kuralları hatırlatıp, hac hakkında genel bilgiler vererek hacı adaylarına hayırlı yolcular diledi.

İlçe Müftüsü Safi Çınar’ın ardından konuşma gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ise kutsal topraklara yolculuk edecek olan hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek, geride bıraktıkları ailelerine sağlıcakla kavuşmalarını ümit edip, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (s.a.v.) Malkara’lıların selamlarını iletilmesini istedi.

Yapılan konuşmaların ardından görevli imam hatipler tarafından edilen dualar ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından 2 yıl aradan sonra 32 hacı adayı kutsal topraklara yolcu edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.