“İkinci el pazarı 2022’de 22 büyüyecek”

Pandemi, hayatın her alanında olduğu gibi, tüketim ve alışveriş konusunda da alışkanlıkları değiştirmiş durumda. Değişen alışkanlıklar doğrultusunda, kullanıcılara geniş kitlelerden teklif alma ve ürünleri en ideal fiyata satma imkanı sunan BiTeklifAt, online pazaryeri olarak hizmet veriyor.

Online alışveriş pazarının pandeminin de etkisi ile ciddi bir büyüme katettiğini belirten BiTeklifAt Kurucusu Soner Orman, “2022’de pazarın 22 oranında büyümesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Salgın dönemi, hem para kazanmak hem de kullanılmayan ürünleri değerlendirmek adına alternatif bir pazar oluşturmuş durumda. Yeni dönemin alışveriş tutkunları, ikinci el pazarı ile birlikte akıllı alışverişe yöneldi. Bu süreçte, online platformlar da ikinci el giysi pazarında büyük bir müşteri kitlesi yarattı.

E- ticaret sektörüne çok sayıda yeni oyuncunun dahil olduğunu söyleyen BiTeklifAt Kurucusu Soner Orman, ikinci el pazarında rakiplerlerden farklılaşmak için stratejiler geliştiren uygulamaların sektörde öne çıkmaya devam ettiğini ve BiTeklifAt’ın da bu uygulamalardan biri olduğunu belirtiyor.

Sektördeki büyüme ile birçok firmanın ikinci el pazara dahil olduğunu söyleyenOrman, “BiTeklifAt, uygulama marketlerine çıktığı ilk günden beri kullanıcıların yoğun ilgisi ile karşılaşmış durumda. Bizler, açık artırma ile rakiplerimizden farklılaşmayı hedefliyoruz. Kullanıcılarımıza güvenli ödeme ve kargo özelliği ile baştan sona mükemmel bir alışveriş yolculuğu sunmak, en öncelikli amacımız” açıklamasında bulundu.

“En fazla teklif gelen kategori giyim ve aksesuar”

Giyimden aksesuara, anne-bebek ürünlerinden araç parçalarına kadar, ihtiyaç duyulan her alanda ürün barındıran uygulama, niş alanlara ait en özel ve değerli eşyaların değerini bularak satışının gerçekleşmesine de imkan tanıyor. BiTeklifAt uygulaması ile 2022 yılında, 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini belirten Orman, en fazla teklif gelen kategorilerin başında giyim ve aksesuarın yer aldığını ekleyerek sözlerine şöyle devam ediyor: “2000’e yakın kullanıcının 10 bine yakın teklif verdiği BiTeklifAt uygulamasında, öne çıkan kategoriler elektronik ve eşyaları oldu. Ayrıca, antika severler de mezat ve müzayedenin doğası gereği, BiTeklifAt’ın açık artırma sistemine ilgi duyuyor.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.