İhtiyaç Molası “Zorba Zaman” adlı single ile müzikseverlerin yeniden karşısında

Sözlerini Feryal Çeviköz’ün; kaybettiği sevgili eşi, oğlunun babası için yıllar önce yazıp, arkadaşı Baki Kurtuluş’la birlikte bestelediği şarkıyla ilgili, Feryal Çeviköz; “Bu şiirin bir zaman yolcusu olduğunu söyleyebiliriz. Öyle bir zaman yolcusu ki bu şiir; Bugün; Ölümsüz aşkları zamansızlıkta buluşturuyor. Çünkü aşk; zamanın ötesinde, zamansızlıkta; bedenlerin ötesinde, ruhlardadır. Aşk “manâ”da buluşmaktır” diyor.

1995 yılından beri sadece İhtiyaç Molası konserlerinde çalınan şarkı grubun solisti Taner Sarf’ın akustik düzenlemesi ile, yakın zamanda kaybettiği sevgili eşi Svetlana’nın doğum günü olan 22 Ekim’de tüm dijital kanallarda yayında. Taner Sarf “Eşim şarkıyı çok sevdiği için onun anısına doğum gününde yayınlamak istedim” dedi.

Svetlana Sarf ve Ragıp Tamer Gezici’nin anısına saygı ve sevgilerle.

Onlar çok sevildiler.

22 Ekim tarihinde itibaren tüm dijital platformlarda yayında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.