İfşa oldu! Can Yaman’ın mesajları ortaya çıktı!

Enise Sude isimli Instagram kullanıcısı, Can Yaman ile olan konuşmalarını ifşa etti. Ünlü oyuncunun, attığı mesajları silmek ve gizliden aramak istemesi dikkat çekti.

Son günlerde birbiri ardına gelen ifşalar magazin gündeminde dikkat çekiyor. Sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve tepki çeken Can Yaman’ın mesajları ortaya çıktı.

blank

Can Yaman’la olan konuşmalarını ifşa eden Enise Sude, bunu “Yine bir karantina çılgınlığı” sözleriyle paylaştı.

Enise Sude isimli bir Instagram kullanıcısı, Can Yaman ile olan konuşmalarını ifşa etti. “Canlı gördüğünde fikrin değişir belki küçük hanım” diyen ünlü oyuncunun, attığı mesajları silmek ve gizliden aramak istemesi dikkat çekti.

Enise Sude daha önce de Dorukhan Toköz’ün Instagram’dan attığı mesajları yayınlamıştı. Dorukhan Toköz, Instagram hesabından bir açıklama yayınlamış ve böyle bir mesajlaşmanın kesinlikle yaşanmadığını ve gerekli hukuki işlemleri başlattığını söylemişti. Can Yaman ise henüz bu ifşa ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.