İfşa edilen Rafet El Roman, öç almaya başladı!

Mesaj attığı kişiler tarafından ifşa edilen Rafet El Roman, öç almaya başladı! Ünlü şarkıcı, “Ben de sizi ifşa edeyim de görün.” diyerek mesajlaştığı 6 genç kızın isimlerini ve mesajlaşmalarını paylaştı.

Şarkıcı Rafet El Roman, popüler sosyal medya uygulaması Instagram’ı aktif olarak kullanmaya başladı.Kendisine yazan kadın hayranlarının mesajlarına cevap veren El Roman, konuşmalarının ifşa edilmesi üzerine “Ben de sizi ifşa edeyim de görün.” diyerek 6 genç kızın isimleriyle birlikte mesajlarını paylaştı.

FLÖRT EDİYORUM!

Rafet El Roman, “Her yazana cevap veriyor musun ki” diyen takipçisine, İnsanlara taciz, sarkıntılık etmiyorum biraz flört ediyorum o kadarcık ta olsun” yanıtı verdiği görüldü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.