İflas eden Tolga Karel, tır şoförlüğü yapmaya başladı

Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Oğuz karakteriyle tanınan oyuncu Tolga Karel’in Amerika’daki hayatı istediği gibi gitmedi. İflas eden Karel, şimdilerde tır şoförlüğü yapıyor.

Yaprak Dökümü dizisiyle akıllara kazınan Tolga Karel Amerika’ya yerleşmişti. Karel kurduğu işi batırdı, eşinin annesinin evine yerleşti. Sağlık turizm işine giren Karel’in işleri umduğu gibi gitmedi.

Ünlü oyuncu iflas edince tır şoförlüğü yapmaya başladı.

KURSA YAZILDI

Karel ekonomik olarak zorluklar yaşamaya başlayınca; kursa yazıldı ve tır şöforlüğü yapmaya başladı. Karel aylık maaş olarak da 8 bin dolar alıyor.

blank

2. Sayfa’nın gündeme getirdiği haberde Tolga Karel’in iş yeri olarak kullandığı evinden ayrıldığı ve eşinin annesinin evinde yaşamaya başladığı bilgisi de yer alıyor. Şimdilerde tır şoförlüğü yapan Karel sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi.

Oyuncu Tolga Karel, oğlu Cihangir’in annesi Günay Musayeva ile boşandıktan sonra Sarah Scott ile evlenerek Amerika’ya yerleşmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.