İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli nişanlandı

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses 3 yıldır birlikte olduğu Yasemin Şefkatli ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift aile arasında yapılan törenle nişanlandı. 1992 yılında dünyaya gelen Şefkatli’nin 2017 yılından bu yana İdo Tatlıses’le birlikteliği bulunuyor. Peki, Yasemin Şefkatli kimdir? Yasemin Şefkatli kaç yaşında?

2017 yılından bu yana birlikteliklerini sürdüren Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses nişanlandı. Aile arasında yapılan törenle parmaklarına yüzük takılan çiftin evlilik yolundaki ilk adımları atıldı. Mankenlik ve modellik yapan Yasemin Şefkatli İstanbul’da yaşantısını sürdürmektedir.

İdo Tatlıses sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlarına ait fotoğrafı yayınlandı. Tatlıses paylaşımına “Aldık gitti” açıklamasını yazdı.

blank

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yasemin Şefkatli 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan Şefkatli yaşantısını İstanbul Beşiktaş’ta sürdürmektedir. 2017 yılının ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri sürdüren Şefkatli İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur. Yasemin Şefkatli mankenlik ve modellik yapmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.