İdo Tatlıses de artık Poll Production çatısı altında

2011 yılında İbrahim Tatlıses’le sözleşme imzalayarak müzik piyasasında bomba etkisi yaratan Poll Production, yine flaş bir transfere imza attı. Dev isimleri şirket bünyesinde toplayan başarılı yapımcı Polat Yağcı, baba-oğulu aynı çatı altında birleştirdi. İdo Tatlıses de artık Poll Production çatısı altında!

Babasından bağımsız olarak müzik piyasasında kendini ispatlayan İdo, ilk teklisi “Sonsuz Teşekkürler” ile müzik sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Daha sonra çıkardığı ‘Satır Satır’, ‘Kaç Kere’ ve ‘Aşk Bunun Adı’ şarkılarıyla da adından sıkça söz ettiren İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri’nde de “En iyi çıkış yapan solist” ödülünü aldı.

Her şarkısıyla müzik listelerinde üst sırada olmayı başaran İdo, önceki gün Poll Production ile 5 albümlük sözleşme imzaladı. Anlaşma önceki gün Poll Production şirket merkezinde gerçekleşti. İmzanın ardından İdo “İki yıl önce çıktığım bu müzik yolunda her gün üzerine biraz daha katarak devam ettim. Artık sevgili Polat Yağcı ile beraber çok daha güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Türk Pop Müziği’nin yükselen yıldızlarından İdo, 11 Aralık tarihinde, Poll Production etiketiyle piyasaya çıkaracağı yeni şarkısı “Marifet” ile yine iddialı geliyor. Sözü, müziği ve aranjesi Çağrı Telkıvıran’a ait olan “Marifet” isimli şarkı bu yılın en iddialı parçalarından biri olmaya aday.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.