İDO Bursa’ya hızlı feribot seferlerini durdurdu (ÖZEL HABER)

Bursa Mudanya ile İstanbul Yenikapı arasındaki arabalı deniz yolu taşımacılığını yeni yıl itibariyle durdurma aşamasındayken, gelen talep üzerine haftanın ‘her gün tek sefer’ ile devam kararı alan İDO, Nisan ayından itibaren ‘haftada tek sefer’e düşürdüğü feribot seferlerini komple kaldırdı.

BURSA (İGFA) – Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’nden İstanbul Yenikapı’ya 15 yıldır sürdürdüğü arabalı deniz yolu taşımacılığını 2022 yılı itibariyle durdurma kararı alan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ, talep üzerine devam kararı aldığı hatta yılın ilk yarısına kadar zor dayanabildi.

Ocak ayı başında planladığı Güzelyalı-Yenikapı arasındaki hızlı feribot seferleri her gün tek sefer gerçekleştirirken, Nisan ayından itibaren haftada bir güne düşürmüştü.

Şirket, Haziran ayı itibariyle Güzelyalı-Yenikapı hattında hızlı feribot seferlerini iptal etme kararı aldı. İnternet kanalı üzerinden de bilet satışlarını kapatan şirket, söz konusu seferleri de ‘iptal’ olarak duyuruldu.

15 YILLIK FERİBOT HATTINI KAPATAN İDO, DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİNE DEVAM EDİYOR

İDO’nun, Güzelyalı’daki Bursa Feribot İskelesi’nden her gün gerçekleştirdiği denizotobüsü seferlerinde ise herhangi bir kısıtlama söz konusunun olmadığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.