IDC Türkiye Ülke Direktörü Nevin Çizmecioğulları, IDC Başkan Yardımcısı olarak atandı

ABD merkezli bilişim sektörü araştırma ve danışmanlık şirketi International Data Corporation’ın (IDC) Türkiye Ülke Direktörü Nevin Çizmecioğulları, IDC’deki 15 yıllık hizmeti sonrası IDC Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Dünya çapında 1300’den fazla analistiyle 110’dan fazla ülkede teknoloji ve endüstri fırsatlarının yanı sıra trendleri hakkında küresel, bölgesel ve yerel uzmanlıklar sunan International Data Corporation’da (IDC) üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Bilişim teknolojileri sektöründeki 18 yıllık deneyimi ile 2007 yılında IDC’ye katılıp Ülke Müdürü olarak Türkiye ofisini kurarak, IDC’nin Türkiye’deki tüm araştırma ve konferanslarını yöneten, 2017 yılından bu güne IDC Türkiye Ülke Direktörü olarak görev alan Nevin Çizmecioğulları, IDC’nin yeni Başkan Yardımcılarından biri oldu.

33 yıldır Türkiye bilişim teknolojileri sektörüne hizmet eden Çizmecioğulları IDC’deki yeni görevinde; kurumların ihtiyaçlarını anlayarak iş hedeflerini desteklemek için çözümlerin geliştirilmesi, teknoloji yöneticilerinin stratejik kararlar alması için gereken rehberliğin, içgörülerin ve bilgilerin sağlanarak, kişiselleştirilmiş ve esnek çözümlerin sunulmasından sorumlu olacak. Ayrıca Çizmecioğulları; BT benchmarking, sözleşme yönetimi, yüksek katma değerli projelerin geliştirilmesi, IDC’nin rekabetçi pazar konumlandırılması ve yeni stratejilerin geliştirilmesi süreçlerinin yönetimini üstlenecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.