“İçerde”nin 27. bölümünden ilk sahne yayınlandı

Show TV’nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi “İçerde”nin 27. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yeşim’in yanında Melek varken telefonla konuştuğu sahnede Melek’e “Sarp’ı vurmuşlar, hastanedeymiş, ağır yaralanmış” dediği anlar izleyenlerde merak uyandırdı.

“İçerde”nin bu akşam ekrana gelen 26. bölümünde; Hapishaneden çıkan Sarp annesini gördükten sonra Celal’in yanında durunca Füsun oğlunu kaybettiğini düşündü. Celal adamlarıyla mahalleye geldiğinde Füsun kendini kaybetti ve Celal’in üzerine yürüdü. Yusuf Müdür bunu gördü ve ona engel olup Sarp’ın hala polis olduğunu ve gizli görevde olduğunu söyledi. Kudret, Mert’in Celal’in gizli polisi olduğunu düşündüğü için onlara bir oyun oynadı. Celal’i oyuna getirdiğini düşünen Kudret kendini çıkılmaz bir oyunun içinde buldu. Mert ve Celal’in fotoğraflarının çekileceğini düşünürken Davut ve Celal’in çekilen fotoğraflarını karşısında bulduğu anda Celal ve adamlarının çıkıp bir tabut ile geldiği heyecan dolu bölümde, Celal’in cenaze marşı mırıldanıp Kudret’i tabuta koyup üzerini toprakla kapladığı final sahnesinde Celal’in “sevmiştim seni bir zamanlar, kardeşim bilmiştim” dediği anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

İşte “İçerde”nin 27. Bölümünden ilk sahne!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.