İçerde’den sürprizlerle dolu büyük final

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘İçerde’, 19 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelecek unutulmaz final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin tüm oyuncularının katılımıyla, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek, sürprizlerle dolu büyük final etkinliğinde kalplerimiz, minik kalpler için atacak.

38 hafta boyunca soluksuz izlenen ve hem reyting listelerinde hem de sosyal medya gündeminde zirveye yerleşen ‘İçerde’, 19 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelecek final bölümüyle ekranlara veda edecek. Heyecanın doruk noktasına çıkacağı hikâyenin nasıl biteceği büyük bir merakla beklenirken, kalplerimiz de “içerde” minik kalpler için atacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Tekirdağ Valiliği, MİKA-DER, Show TV ve Ay Yapım ortaklığında başlatılan ‘Minik Kalpler İçerde’ ile büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan ‘İçerde’ ekibi sizleri, 19 Haziran’da final bölümünü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki sürprizlerle dolu Büyük Final gecesine davet ediyor.

Ebru Akel’in sunumuyla gerçekleşecek bu unutulmaz etkinlikte, ‘İçerde’ dizisinin büyük beğeni toplayan müziklerine imza atan Toygar Işıklı da özel bir performans sergileyecek. ‘İçerde’ ekibi, bu hafızalardan çıkmayacak geceyle her hafta izleyicilere yaşattığı sürprizlere yenilerini ekleyecek. Bilet satışlarından elde edilecek gelirin Tekirdağ MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacağı bu unutulmaz gecenin biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

‘İçerde’ dizisinin başlamasıyla Türkiye çapına yayılan ve dört bir yandan herkesin bir tuğla eklemek için gönlünü koyduğu ‘Minik Kalpler İçerde’ projesine Doğtaş Mobilya da katıldı. İhtiyacı olan çocukları geleceğe hazırlamak amacıyla Tekirdağ’da yapılacak MİKA-DER ve İçerde Spor Rehabilitasyon Merkezi’nin tüm mobilyaları Doğtaş tarafından karşılanacak. ‘İçerde’ dizisi oyuncularının tanıtım videoları ile yaptıkları çağrılarla başlayan ve ‘Minik Kalpler’ yazarak 5145’e atılan her mesajla büyüyen ‘Minik Kalpler İçerde’ projesi kapsamında 19 Haziran’da gerçekleşecek Büyük Final etkinliğinde bugünün çocukları için yakılan umut ışığı güçlenecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.