İçerde’de sırlar açığa çıkıyor

Ay Yapım imzalı, ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde’de bu hafta Sarp ve annesinin yaşayacağı duygusal anlar ekrana gelecek. Yeni bölümde izleyicinin sabırsızlıkla beklediği o sahne gerçekleşecek. Füsun anne, oğlu Sarp’ın hala gizli görevde olan bir polis olduğunu Yusuf Müdür’den öğrenecek.

FÜSUN ANNENİN GÖZYAŞLARI DİNECEK Mİ?

İçerde’nin yayınlandığı ilk bölümden bu yana Sarp’ın annesi Füsun’un gözyaşları ekran başındaki milyonları derinden etkiliyor. Polis Akademisi’nden mezun olacağı gün oğlunun atıldığını öğrenen Füsun, Sarp’ın Celal’in yanında çalışmaya başlamasıyla büyük bir yıkım yaşamıştı.

Annesine hala polis olduğunu ve amacı kayıp olan kardeşi Umut’u bulmak olduğunu anlatamayan Sarp’ın da içine düştüğü ve susmak zorunda kaldığı anlar izleyicinin unutamadığı sahneler arasında yer aldı.

Yeni bölümde Celal’in tetikçisi olarak suçlanan Sarp’ın hapishaneye girmesi Füsun için son nokta olacak. Gerçekleri öğrenecek olan Füsun’u ve Sarp’ı neler beklediği yeni bölümde ekrana gelecek.

BÖYLE KAPIŞMA GÖRÜLMEDİ!!!

KUDRET CANLI CANLI TABUTTA!

Dizinin yayınlanan yeni fragmanında Celal ve Kudret’in kapışmasının çok sert geçeceği ekrana geldi. Yayınlanan tanıtımda Celal’in, Kudret’i canlı canlı tabuta koyarak, gömmesi izleyenleri şoke etti.

İçerde’nin büyük bir merakla beklenen yeni bölümü 20 Mart Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.