İçerde’de Sarp’ın nefes kesen oyunu ekrana kilitleyecek

İçerde’nin yeni bölümünde kimliğini gizleyerek adını “Patron” olarak duyuran Sarp’ın nefes kesen oyunu ekrana gelecek.

Ay Yapım imzalı ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde’de bu hafta Yusuf Müdür’le yollarını ayıran Sarp kurduğu yeni oyunu uygulamaya başlayacak. Celal’in öldürdüğü Köstenceli’nin eşi Leyla ve avukatı ile yoluna devam eden Sarp yeni bölümde mafya dünyasında adeta patron efsanesi yaratacak. Celal’i bitirmek isteyen Sarp’ın tehlikeli oyunu başarılı olacak mı?

Yusuf Müdür gizli dosyayı Mert’e devredecek mi?

Celal’i hapse yollamak uğruna hırsına yenik düşen Yusuf Müdür istifa kararından vazgeçmeyecek. Sarp’la yaşadıklarından dolayı vicdan azabı çeken Yusuf müdür, gizli polis Sarp’ın dosyasını Mert’e devretmek isteyecek. Mert, Sarp’ın gizli polis olduğunu öğrenecek mi?

Sarp ve Mert’in, Füsun annenin davet ettiği akşam yemeğinde bir araya geleceği İçerde’nin sürprizlerle dolu yeni bölümü 19 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da ekrana gelecek.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.