İçerde’de Sarp amacına ulaşabilecek mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi İçerde, bu hafta da çok konuşulacak yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Coşkun’un Mert’ten ailesinin kim olduğunu söylemesi karşılığında Celal’i ele vermesini istemesi, Mert’i büyük bir çıkmaza sokacak. Bir yanda hayatı boyunca aradığı ailesini bulma ihtimali, bir yanda ise ailesi bildiği Celal’e ihanet etme durumu Mert’i hayatının en büyük sorgulamasına itecek.

Sarp, Melek’le olan ilişkisinde kararlı adımlarla devam ederken; güvenlik kamerası görüntülerinin Mert’te olduğunu öğrenecek. Görüntüleri ele geçirmek için Mert’in evine girmeye karar veren Sarp, amacına ulaşabilecek mi?

Yayınlanan fragmanlarıyla heyecanı yükselten İçerde’nin yeni bölümünde “Mert’in seçimi ne olacak?”, “Sarp görüntüleri ele geçirmeyi başarabilecek mi?”, “ Celal, Mert’in kendisini ele vermesine izin verecek mi?” gibi sorular yanıt bulacak.

DEFNE HALMAN DA İÇERDE!

Reyting rekortmeni İçerde’nin yeni bölümünde diziye sevilen oyuncu Defne Halman konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Güçlü oyuncu kadrosu, ezber bozan hikayesiyle her hafta izleyenleri ters köşeye yatıran dizide Halman, sürpriz bir rolle ekrana gelecek.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun üstlendiği İçerde’nin yeni bölümü 9 Ocak Pazartesi günü Show TV’de ekrana gelecek.

“İçerde”nin 16. bölümünde; Yusuf Müdür hâlâ yoğun bakımdadır. Hastane ziyaretine geçmişinden bir kadın gelir. Melek, Celal’e karşı tepkilidir. Telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman, kızına ulaşmaya çalışıyordur. Yeşim, Celal’in Melek konusunda bu kadar üzgün olmasına anlam veremez. Hatta Melek’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. Mert güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp o görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır. Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışıyordur. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

“İçerde”, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

İçerde 16. Bölüm Fragman

YouTube video

İçerde 16. Bölüm 2. Fragman

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.