İçerde’de Mert deşifre mi oluyor

Ekranların fenomen dizisi İçerde’de bu hafta Celal’in polis teşkilatındaki muhbiri olan Mert köşeye sıkışıyor.

Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde tansiyon iyice yükseliyor. Kumarhane baskını sırasında Handan’ın gizli çantasını bularak Celal’e teslim eden Mert deşifre olmanın eşiğine geliyor.

Yeni bölümde Sarp ve Yusuf Müdür; Celal’in muhbirini bulmak için kolları sıvayacak. Sarp, Handan’ı yakın takibe alırken Yusuf Müdür de ekibini sorguya çekecek. Sorgular bittiğinde Yusuf Müdür’ün şüphesini çeken isim Mert olacak. Heyecan dolu bölümde acaba Mert deşifre olmaktan kurtulabilecek mi?

TANSİYON YÜKSELİYOR!

Dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde; Sarp ve Yusuf kumarhane baskınına gelen polislerden birinin Celal’in adamı olduğuna emindir. O polis her kimse onu bulmak zorundadırlar.

Diğer taraftan Celal’in iş yapmayı planladığı Handan’la da yakın ilişkide olmaları gerekiyordur. Böylece hem Celal hem de Handan için yolun sonu yaklaşacaktır.

Yusuf Organize’deki herkesin tek tek ifadesini alır. Böylece şüpheler tek bir isimde yoğunlaşır.

Eylem, Mert’in Celal’i yakalamak için muhbiri olduğu yalanına çoktan inanmıştır. Şimdi tek endişesi Celal yüzünden Sarp’ın başının belaya girmesidir. Bu konuda Mert’ten yardım ister.

Melek mütevazi bir avukatlık ofisi açar. Artık Celal Duman için çalışmayacaktır. Melek’in ilk müşterisi sürpriz bir isim olacaktır. Temiz bir hayata başlaması zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

Merakla beklenen İçerde’nin yeni bölümü 27 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Show TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.