İçerde’de Kudret, Celal’den intikam almak için oğlu Mustafa’yı kaçıracak

Ay Yapım imzalı ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde’de bu hafta yine fırtınalar esecek. Kudret bir kez daha ölüme meydan okuyacak. Kudret, Celal’dan intikam almak için oğlu Mustafa’yı kaçıracak.

Celal yıllar önce Sarp ve Mert’e yaptığı kötülüğü yaşayacak!

İçerde’de yıllar önce Umut’u (Mert’i) çocukken kaçırtarak ailesinden kopartan acımasız Celal yaşattığı kötülüğün aynısını kendi yaşayacak.

Dizinin yeni bölümünde Kudret, Celal’den hayatının en zor kararını vermesini isteyecek. Tansiyonun yüksek olacağı bölümde Celal, oğlu Mustafa ve kızı Melek’in hayatı üzerine bir seçim yapmak zorunda kalacak.

Bölümde Mustafa’yı kurtarmak için her tehlikeye gözü kapalı atılacak olan Sarp ise kardeşi Umut’un kaybolduğu günleri yeniden yaşayarak sarsılacak.

İÇERDE, ÖZETSİZ YENİ BÖLÜMÜYLE SAAT 21:00’DA!

Heyecan dolu yeni bölümüyle İçerde, bu hafta özetsiz olarak saat 21:00’da ekrana gelecek.

Bölümde eli kolu bağlı olan Celal’in vereceği kararı ekran başındakiler nefeslerini tutarak izleyecek.

İçerde’nin sürprizlerle dolu yeni bölümü 27 Mart Pazartesi günü saat 21:00’da özetsiz olarak Show TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.