İçerde, zirvede veda etti

Fenomen dizi ‘İçerde’, hafızalardan silinmeyecek büyük final bölümüyle ekranlara veda etti. 39 hafta boyunca ekran başındakilere ters köşe hamlelerle dolu etkileyici bir hikâye sunan ‘İçerde’de mutlu son gerçekleşti. Füsun, sonunda oğullarına kavuşurken, demir parmaklıklar ardında olmaya katlanamayan Celal, hayatına son verdi.

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu’nun rol aldığı ‘İçerde’, dün akşam unutulmaz final bölümüyle ekranlara veda etti. 39 hafta boyunca milyonları heyecan dolu bir serüvene dâhil eden ‘İçerde’de, izleyicilerin tüm bir sezon boyunca merakla bekledikleri o büyük soru cevabını buldu: “Sarp, Umut ve Füsun, birbirlerine kavuşabilecekler mi?”. Umut’u (Mert), Eylem’e evlilik teklif ettiği sırada kaçıran Celal karşısında Yılmaz Kardeşler, omuz omuza büyük bir mücadele verdi. Aksiyon dolu sahneleriyle her hafta olduğu gibi nefesleri kesen bölümde, final anı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen gala gecesinde alkış tufanına yol açtı. Sarp, Umut, Füsun ve Eylem’in aynı masada bir aile olarak yaşadıkları mutlu anlar, finale damgasını vururken, Sarp ve Umut’un tıpkı çocukluk günlerindeki gibi annelerinin elinden salçalı ekmek yemeleri ise ekran başındakilere duygusal anlar yaşattı.

İşte, hafızalardan çıkmayacak final sahnesi:

YouTube video

Büyük finalde ilk defa polis üniformasıyla gördüğümüz Sarp’ın, şeref madalyası aldığı an ise onun 39 hafta boyunca “içerde”ki zorlu yolculuğunun unutulmaz bir nişanesi oldu. Umut, Füsun ve Eylem’in de katıldığı tören sırasında polis minibüsüne bindirilen Coşkun’un, Yılmaz Biraderleri son kez selamladığı an da izleyicileri kahkahalara boğdu.

CELAL’İN HAZİN SONU!

Demir parmaklıklar ardına girmektense ölmeyi tercih eden Celal, sonunda bu büyük korkusuyla karşı karşıya geldi. Hücresinde akıl sağlığını kaybeden Celal’in, geçmişiyle yüzleştiği anlar bölüme damgasını vurdu. Kızı Melek ve Yusuf Müdür’ü gördüğünü sanan Celal, onların acıtıcı sözlerinin ardından kendini asarak intihar etti. Usta oyuncu Çetin Tekindor’un unutulmaz performansıyla ‘İçerde’ tarihine adını yazdıran bu sahneyle, adalet yerini buldu.

İşte, Celal’in sarsıcı sonu:

YouTube video

‘İÇERDE’, ZİRVEDA VEDA ETTİ!

SOSYAL MEDYADA 8 AYRI ETİKETLE GÜNDEMDE!

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen final bölümü; ABC1 20+’da 10,99 izlenme oranı (rating), 27,63 izlenme payı (share), AB’de 11,87 izlenme oranı (rating), 30,08 izlenme payı (share), Total’de 8,76izlenme oranı (rating), 22,26 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. İçerde dün akşamki final bölümüyle TT listesine 8 etiketle girerek tarihi bir ilke imza attı. Listenin başında yer alan #içerdefinal ve#sonkeziçerdeyiz etiketleri, uzun süre TT gündeminde kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.