İçerde ne zaman bitiyor?

İçerde 34. yeni bölüm fragmanında Sarp’ı tutsak eden Celal, kendi ekibinin içerisinde polis olarak görev yapan adamı infaza götürüyor. İçerde 34. yeni bölüm fragmanında Celal, bu infazı kendisi değil, Mert’e yaptırmak istiyor. İşte, olayların git gide karışmaya başladığı İçerde 34. bölüm fragmanı ve yeni bölüm ne zaman bitecek sorusunun cevabı.

İçerde 34. yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Her pazartesi Show Tv ekranlarında takipçileriyle buluşan İçerde dizisinin 34. yeni bölüm fragmanında Celal, hedeflediği gibi Celal’i ele geçirmiştir. Celal’in tek yapması gereken, namlunun ucunda çaresizce bekleyen Sarp için tetiği çekmek olacaktır. Ancak Celal, bunu daha önemli birisine yaptıracaktır. İşte, İçerde 34. yeni bölüm fragmanı ve dizinin final tarihi hakkında bazı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.

YouTube video

İÇERDE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

İçerde dizisinin 39. bölüm ile ekranlara veda edeceği iddialar arasında yer alıyor. Bu tarih 12 Haziran tarihine tekabul etmektedir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Mert Sarp’ın polis olduğunu deşifre etmiştir. Bundan sonra Mert de Sarp da İçerde değildir ve artık ezeli birer düşmandırlar. Mert, tüm gerçekleri Celal’e anlatmak ister ama Fusün ve Eylem’in hayatını tehlikeye atmamak için bu bilgiyi gizler. Mert Sarp’ın cezasını Kudret’ten sonra kesmeye kararlıdır. Kudret’ten paraları alan Alyanak, herkesin dengelerini değiştirecek çok değerli bilgilerin olduğu dosyalar bulur. Bunu üzerinde Celal’i bitirmek için harekete geçer. Bütün bunlardan habersiz olan Sarp ve Mert yeni bir plan yaparlar. Celal, Kudret’i yok etmek için yeni yollar denemektedir. Kebapçı Celal, kendisinden saklanan gerçekleri öğrenince sıcak savaşı başlatır. Artık İçerde kılıçlar kuşanılıp, taş üstünde taş kalmayacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.