‘İçerde’ müzik listelerinde de zirvede

Ekranların yeni fenomeni İçerde, seyirciden tamdestek alırken dizinin Toygar Işıklı imzalı müzikleri de büyük beğeni topluyor. Prag Filarmon
Orkestrası tarafından çalınan jenerik müziği, geçtiğimiz gün satışa sunulduğu dijital platformlarda kısa sürede en çok indirilen şarkılar listesinde 1 numaraya yükseldi.

Ay Yapım’ın, güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicilerin beğenisini kazanan dizisi İçerde’nin müzikleri de en az dizinin kendisi kadar çok konuşuluyor. Dizi reyting listelerinde zirvedeki yerini korurken, Toygar Işıklı’nın imza attığı müzikler de büyük beğeni topladı.

Yaylı kayıtları Prag’da gerçekleştirilen tüm müzikler Prag Filarmoni Orkestrası tarafından icra edildi. Geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda satışa sunulan jenerik müziği çok kısa sure içinde zirveye yerleşti. Toygar Işıklı’nın bestelediği dizinin tüm tema müziklerinden oluşan soundtrack albumü ise çok yakında müzikseverlerle buluşacak.

Prag Filarmoni Orkestrası’nın İçerde performansı

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.