İç Kontrol ve İç Denetim Mekanizmalarının Etkin İşleyişi Çevrim İçi Eğitim Programı Başlıyor

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) düzenlediği ‘İç Kontrol ve İç Denetim Mekanizmalarının Etkin İşleyişi Çevrim İçi Eğitim Programı’’, 14 Haziran’da gerçekleştirilecek. Bu alanda uzmanlaşmak isteyenlere yönelik hazırlanan programda katılımcılar, alanının önde gelen uzman isimleri ile bir araya gelecek.

Hayata geçirdiği eğitim programlarıyla kurumsal yönetimin benimsenmesi ve geniş kitlelere ulaşmasını hedefleyen Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) düzenlediği ‘İç Kontrol ve İç Denetim Mekanizmalarının Etkin İşleyişi Eğitim Programı, 14 Haziran’da saat 14:00 ile saat 17:30 aralığında yapılacak.

Programda; İç Kontrol, İç Denetim, Denetim Komitesi ve Yönetim Kurulu gibi konular katılımcılara hukuki boyutlarıyla aktarılacak. Programa, uyum görevlileri, hukuk müşavirleri, şirket sekreterleri, yatırımcı ilişkileri yöneticileri, CEO ofis yöneticileri, mevzuat ve süreç uzmanları, iç denetçiler, iç kontrol ve risk uzmanları, finansçılar, insan kaynakları yöneticileri, iç mevzuat yazılımıyla görevli ve bu konuya ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler katılabiliyor.

Programda, PwC Kıdemli Müdürü Görkem Erdoğdu, TKYD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kâmil Uzun, Zorlu Holding İç Denetim ve Etik Müdürü Senem Dal; ‘Doğru iç kontrol kültürü, İç kontrol mekanizmalarının verimliliği, COSO modeli: kontrol ortamı, risk değerlendirmesi, kontrol faaliyetleri, bilgi ve iletişim izleme, Denetim komitesi çalışması esasları, Bağımsız dış denetim, Etik ilkelere uyum ve yolsuzluğun önlenmesi konularında bilgi ve birikimlerini aktararak katılımcıların sorularını cevaplayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.