IBS güçlü kadrosuna sektörün deneyimli ismi Serkan Erdamar’ı dahil etti

Deneyimli kadrosu ve güçlü mali yapısıyla sektörde istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, yönetim kadrosuna Serkan Erdamar’ı dahil etti. Sektörün deneyimli isimlerinden biri olan Serkan Erdamar, IBS’in Reasürans ve Özel Riskler Başkanı olarak atandı.

Türkiye’nin önde gelen sigorta ve reasürans brokerlik şirketlerinden biri olan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. (UIB Türkiye), sektörün önemli bir ismini daha bünyesine dahil etti. Sigortacılık ve reasürans alanında 18 yılı aşkın tecrübesi bulunan Serkan Erdamar, IBS’in Reasürans ve Özel Riskler Başkanı olarak atandı.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Serkan Erdamar, profesyonel kariyerine 2004 yılında Mapfre Sigorta’da başladı. Burada 6 yıl boyunca Mühendislik Sigortaları alanında görev yapan Serkan Erdamar, sırasıyla Generali Sigorta, Halk Sigorta, Dubai Star Sigorta ve Willis Towers Watson’da inşaat, mühendislik, enerji, nakliyat, denizcilik gibi alanlarda reasürans ve trete konusunda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

Şubat 2020’den beri Corpus Sigorta’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Serkan Erdamar, Temmuz 2022 tarihinden itibaren IBS’de Reasürans ve Özel Riskler Başkanı olarak şirketin üst yönetiminde stratejik görevlerde yer alacak.

Serkan Erdamar’ın atanmasına ilişkin değerlendirmede bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi; “Türkiye’nin karma global yerli sermayeli en büyük brokeri olarak kararlı büyümemizi sürdürürken, farklı coğrafyalarda varlığımızı genişletme hedefimiz doğrultusunda, ekip yapımızı deneyimli profesyonellerle güçlendirmeye devam ediyoruz. 25. senemizi kutladığımız bu yıl, IBS’i uluslararası ağa daha aktif bir şekilde dahil edecek dinamik bir kadro hazırlığı içerisindeyiz. Bu doğrultuda sektörde stratejik pek çok önemli görevlerde bulunan değerli arkadaşım Serkan Erdamar’ın sahip olduğu farklı tecrübelerden de yararlanarak, şirketimizi çok daha ileri bir konuma getireceğimize yürekten inanıyor, kendisine IBS ailesine hoşgeldin derken yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.