İbrahim Toraman eşi Eylem Yıldız’la ayrılık iddialarını doğruladı

Beşiktaş’ın eski futbolcusu İbrahim Toraman, eşi Eylem Yıldız’la ayrılık iddialarını doğruladı.

İbrahim Toraman’ın eşi ve oğlunun annesi Eylem Yıldız ‘şiddet gördüğü’ gerekçesiyle mahkemeye başvurarak boşanma davası açmıştı.

Eşinin üç haftadır oğluyla birlikte Almanya’nın Düsseldorf şehrinde olduğunu söyleyen Toraman, “Açmış mı davayı? Haberim yoktu, sizden öğrendim” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

“ŞİDDET YOK”

Ayrılık haberlerini doğrulayan Toraman, eşinin şiddet gördüğü iddialarını ise kabul etmedi. Futbolcu, “Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Boşanmayı uzun süredir düşünüyorduk. Ben anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum. Hanımefendinin maddi yöndeki talepleri konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. O istediklerini alana kadar anlaşmalıya dönemeyeceğiz herhalde. Bu dayak haberleri de bu yüzden çıkmış olabilir. Onun isteklerini bildiğim için, davayı sizden duyduğum halde aramayacağım. Dava açıldıysa, dava günü konuşuruz zaten kendisiyle” diye konuştu.

“ÇOCUK ANNEDE KALACAK”

Geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Ali Erim’in velayetinin annesinde kalma taraftarı olduğunu da söyleyen Toraman, ”Velayet zaten annede kalacak. Sadece hanımefendinin Almanya’ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Evlilik hususunda bir süre sonra sevgi bitebiliyor. Bizimki bitti, hanımefendi de Almanya’yı özledi. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık”açıklamasını yaptı.

İki yıl önce nikah masasına oturan çiftin geçen yıl Ali Erim adını verdikleri bir oğulları olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.