İbrahim Tatlıses’ten yeni albüm müjdesi

İbrahim Tatlıses, hem mangal yaptı hem röportaj! Gazetecilerle bir araya gelen İmparator, yeni albümünün müjdesini de verdi. Uğradığı silahlı saldırı sonrasında uzun süre magazin dünyasından ayrı kalan İbrahim Tatlıses, gazetecilerle Seyrantepe’deki Tatlıses Kebap’ta buluştu. Teknolojinin ilerlemesine ayak uydurmaya çalıştığını belirten İbrahim Tatlıses, “Eskiden televizyon açmasını bilmezdim, şimdi her şeyi yapıyorum. Size işin aslını söyleyeceğim, ben nokta ve virgül bilmem. Ben yazıyı yardımcım Fulya Hanım’a atarım, o düzeltip bana atar” dedi.

Single sonrası albüm geliyor

Tatlıses, yeni albümü için ise şarkı seçmelerinin devam ettiğini yakında piyasaya çıkaracağını söyledi. İlk olarak bir single çalışması piyasaya sunacak olan İmparator ardından ise albüm yapacak. Vaktinin çoğunun stüdyoda geçiren şarkıcı oğlu İdo’nun kendisine özel bir stüdyo yaptığını söyledi.

ibrahim tatlises damla

6 yıl sonra yeniden bir aradalar

İbrahim Tatlıses, silahlı saldırı anında yanında bulunan Damla Buket Çakıcı ile ise uzun süre sonra tekrar çalışmaya başladğını müjdeledi. Tatlıses, bu durumu ise “Damla hanım ile 6 yıl sonra tekrar bir araya geldik, teklifimi kabul etti. Allah nasip ederse daha ileri gideceğiz” sözleriyle anlattı. Tatlıses’in albümünü çıkartacağı Poll Production şirketinin sahibi Polat Yağcı’da bu özel gecede yer aldı.

tatlises

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.