İbrahim Tatlıses’ten Şanlıurfa mesajı

Instagram’dan yaptığı paylaşımla memleketi Şanlıurfa’ya göndermede bulundu.

Amerika’da geçirdiği ameliyat ve sonrasındaki nekahat dönemi boyunca sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan İbrahim Tatlıses, şimdilerde yeni bir albüm hazırlığı içinde. Her ne kadar sosyal medya hesabından bu konuya dair paylaşımlarda bulunmasa da İmparator İbrahim Tatlıses’in çıkaracağı albüm şimdiden merak konusu. Hayranları böyle bir bekleyişteyken, Tatlıses de hesabından yaptığı paylaşımlarla varlığını hatırlatıyor.

BREZİLYA ŞAPKASIYLA ŞANLIURFA MESAJI

Son zamanlarda gündeme yönelik paylaşımlarına hız veren Tatlıses’in son paylaşımı ise Amerika döneminde çekilmiş bir kare. Kafasında Brezilya şapkası takılı olduğu görülen İbrahim Tatlıses, ülkenin renklerinin Şanlıurfaspor’un renklerine benzemesinden yola çıkarak şu paylaşımda bulunmuş: “Ne güzel renkler; sarı-yeşil arkadaş… işte tam Şanlıurfaspor, tam da doğanın rengi çimen yeşili ve limon sarısı… Kurban oluram SENİ RENGİYE… Bu resim taaa o zamanlar Amerika’ya ameliyata gitmiştim çok eski, her şey siyah beyaz”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.