İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses askere gidiyor

Türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz gün bir AVM’de alışveriş yaparken görüntülendi. Şarkıcı Tatlıses, önümüzdeki günlerde askere gidebileceği açıklandı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, geçtiğimiz gün bir AVM’de alışveriş yaparken görüntülendi. İdo Tatlıses, girdiği AVM’de uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Keyifli olduğu gözlenen genç şarkıcı, önümüzdeki günlerde askere gidebileceğini açıkladı.

BEDELLİDEN YARARLANACAK

Milliyet’in haberine göre, bedelli askerlik yasasından yararlanacak olan İdo, “Yeni celp döneminde ben de askere gidebilirim” dedi. İdo Tatlıses’in şimdiden asker tıraşı olduğu gözlerden kaçmadı. İdo Tatlıses’in hangi celp döneminde askeri gideceği ise hayranları arasında merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.