İbrahim Tatlıses’in kazandığı AVM projesi iptal edildi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılması planlanan ve yapım ihalesini İbrahim Tatlıses’in kazandığı AVM projesi iptal edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, “İdaremizce yeterli rekabet ortamı oluşmadığı tespit edildi” ifadelerine yer verildi.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde ihalesini İbrahim Tatlıses’in kazandığı alışveriş merkezi projesi iptal edildi.

Burhaniye Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, “Belediyemizce 23 yıllık üst kullanım hakkı tesis edilerek yapımı ve işletmesine ait ihalesi yapılan AVM sözleşmesi, idaremizce yeterli rekabet ortamı oluşmadığının değerlendirilmesi ve ayrıca yer seçimindeki kamuoyunun hassasiyeti de göz önüne alınarak iptal edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

İHALE 28 ARALIK 2021’DE YAPILMIŞTI

Açıklamada, daha uygun bir yer seçimi tespiti için çalışma yapılacağı belirtildi.

Burhaniye Belediyesi AVM projesi, 28 Aralık 2021’de Burhaniye Belediyesi Encümen Salonu’nda ihalesi yapılmış, İbrahim Tatlıses adına katılan şirket genel müdürü Şule Yazar ihaleyi kazanmıştı. Projenin imza töreni Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in makamında gerçekleşmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.