İbrahim Tatlıses’in Kadınlar Günü mesajı olay oldu!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yayınladığı mesaj nedeniyle sosyal medyada çok eleştiri alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, takipçilerine isyan etti.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in başı sosyal medya paylaşımları nedeniyle dertte…Geçen günlerde paylaştığı Petek Dinçöz fotoğrafıyla konuşulan Tatlıses, bu kez kadınlar günü mesajıyla olay oldu.

Geçen günlerde yanlışlıkla Petek Dinçöz’ün fotoğrafı üzerinden bir yorumda bulunan ve yaptığı bu yanlışlık sonrası tepki çeken İbrahim Tatlıses, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde kadınlar hakkında uzunca bir metin yayınladı.

‘ÜSTÜNE KUMA GETİRDİĞİMİZ’ İFADESİNİ KULLANINCA…

Tatlıses sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda kadınlar için “Çocuğu olmuyor diye üstüne kuma getirdiğimiz” ifadesini kullanınca takipçilerden büyük tepki aldı.

ibrahim kadin

TATLISES TAKİPÇİLERİNE İSYAN ETTİ

Tepkilere daha fazla dayanamayan Tatlıses; ”Ulan bir Kadınlar Gününü kutlattırmadınız be helal olsun, anamı koydum olmadı, amcamın karısıyla, halamı koydum gene olmadı” diyerek isyan etti.

ibrahim kadin2

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.