İbrahim Tatlıses’in avukatından evlilik açıklaması

İbrahim Tatlıses’in, eski asistanı Damla Buket Çakıcı ile evleneceği ve küçük kızı için ‘yardım etmediği, nafaka ödemediği’ şeklindeki iddiaların ardından ünlü türkücünün avukatı açıklamalarda bulundu.

Avukat Hayati Şahin, İbrahim Tatlıses’in huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde, kişisel meselelerle gündeme geldiği için son derece üzgün olduğunu, bundan sonraki süreçte ilgili-ilgisiz kişiler dâhil edilip müvekkilinin adı kullanılmak suretiyle yapılan gerçek dışı haberler hakkında yasal yollara müracaat edileceğini belirtti.

İşte Tatlıses’in avukatı Şahin’in yaptığı açıklama şöyle:

“BU TATLISES’E YAPILACAK EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR”

“Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, birkaç gündür yapılan haberler Tatlıses’i ve sevenlerini üzmüştür. Dolayısıyla bu açıklama zorunlu hale gelmiştir. Kendisi, ülkemizin geçirmekte olduğu bu zorlu günlerde, ailevi/kişisel meselelerle gündeme getirilmekten son derece rahatsızdır. Sayın İbrahim Tatlıses, bugüne kadarki sanat hayatında ve mesleki yaşamında, Urfa’dan İstanbul’a/Bursa’ya, elinin yetiştiği, kolunun uzandığı herkese, imkânları nispetinde yardımcı olmaya gayret etmiştir. Sevgisini her platformda ve sosyal paylaşımlarında dile getirdiği küçük kızı için ‘yardım etmediği, nafaka ödemediği’ şeklinde müvekkilimi suçlamak, bu asılsız suçlamayı haberleştirmek,Tatlıses’e yapılacak en büyük haksızlıktır.

“HUKUKİ GEREKLİLİKLERİNİ FAZLASIYLA YAPMIŞTIR”

Müvekkilim, yasal mecburiyeti bulunsun bulunmasın, yakınlarına karşı olan yükümlülükleri her zaman yerine getirdiği gibi, haber konusu olayla ilgili olarak da boşanma tarihinden itibaren, nafaka dâhil tüm hukuki gereklilikleri fazlasıyla yapmıştır/yapmaktadır. Elimizde bu hususa ilişkin belgeler de mevcuttur. Aksini iddia etmek, gerçek dışı bu iddialara itibar ederek bunları haberleştirmek, hukuka aykırı olduğu gibi, kamu nezdinde vicdanları da yaralamaktadır. Bu tür beyanlar ve bu beyanlara dayanarak yapılan haberler, müvekkilimi değil yapanları değersizleştirmektedir.

“KİŞİSEL MESELELERLE GÜNDEME GELDİĞİ İÇİN ÜZGÜN”

Şu iyi bilinmelidir ki; müvekkilim, huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde, kişisel meselelerle gündeme geldiği için son derece üzgündür. Bundan böyle, ilgili-ilgisiz kişiler dâhil edilip müvekkilimin adı kullanılmak suretiyle yapılan gerçek dışı haberler hakkında yasal yollara müracaat edileceğini, üzülerek belirtmek isterim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.