İbrahim Tatlıses’in 2024 yılını selamlayan yeni single çalışması “Devamke”

Güçlü sesi, vazgeçilmez yorumu, unutulmaz şarkılarıyla gönüllerde taht kuran usta sanatçı İbrahim Tatlıses, yeni yılın ilk gününde sevenlerini sürpriz bir çalışmayla karşıladı.

YouTube video

Tam anlamıyla yılbaşı hediyesi niteliğinde olan yeni teklisi “Devamke” imparatorun hayranlarını heyecanlandırdı. Sosyal medyada tıklanma rekorları kıran dünyaca ünlü parça “Nazdar Nazdar” İbrahim Tatlıses’in yazdığı sözlerle buluştu. İbrahim Tatlıses ve Hesen Zirek’in bestesiyle hazırlanan “Devamke” Yenal Yıldız’ın düzenlemesiyle farklı bir yorum kazandı. Eğlenceli ve renkli yapısıyla müzikseverlerin enerjisini yükselten parça yeni yılı bomba gibi karşıladı.

Ünlü yönetmen Kemal Başbuğ’un kamerasının karşısına geçen İbrahim Tatlıses’in klibi ise şarkısı gibi bir o kadar hareketli…Ünlü sanatçı Yaşar İpek ve dansçıların eşlik ettiği video klip izleyenleri yerine oturtmayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.