İbrahim Tatlıses’i sahnede yalnız bırakmadılar

İstanbul Günay Restaurant, önceki akşam müziğin dev ismi İbrahim Tatlıses’i ağırladı.

Günler öncesinden kapanan rezervasyonlarıyla hınca hınç dolan Günay’da imparator, tam anlamıyla esti geçti.

YouTube video

3,5 saat aralıksız canlı performans sergilediği gecede ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ‘Bebeğim’, ‘Şemmame’, ‘Sarhoş’, ‘Kavur Balıkları’, ‘Haydi Söyle’, ‘Mavi Mavi’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Eğlencenin, türkülerin, müziğin sonuna kadar yaşandığı gecede Tatlıses’i hayranlarının yanı sıra sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Şafak Sezer, Berdan Mardini, Ceylan imparatorun şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

blank

SAHNEDE SÜRPRİZ DÜET

İmparator, hayranlarını performansıyla mest ettiği gecede sürpriz düetlere imza attı. Önce Berdan Mardini’yi sonrada Ceylan’ı sahnesine davet eden Tatlıses, sevenlerini yerine oturtmadı. Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in de def çalarak halay çektiği gecede renkli dakikalar yaşandı. “İmparator” tezahüratlarına sessiz kalmayan ünlü sanatçı, Berdan Mardini ve Ceylan ile bis yaparak geceyi noktaladı.

Yoğun talep üzerine İbrahim Tatlıses, 11 Şubat’ta tekrar İstanbul Günay’da sahne alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.