İbrahim Tatlıses’e ‘kanlı’ tehdit: Yemin olsun…

Daha önce silahlı saldırıya uğrayarak ölümden dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’e şiirlerini göstermek isteyip prodüksiyon şirketini arayan şahıs ret cevabı alınca “Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim” sözleriyle tehdit etti. Olay yargıya intikal etti.

Daha önce silahlı saldırıya uğrayan şarkıcı İbrahim Tatlıses’in prodüksiyon şirketini araya bir kişi, “Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim” dedi.

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre, Tatlıses’e ulaşmak ve şiirlerini göstermek isteyip ofisini arayan bir kişi tehditler savurdu. Ercan Y., şiir yazdığını ve İbrahim Tatlıses’in de incelemesini istedi. İddiaya göre şirket çalışanı Leyla Y., Tatlıses’in İzmir’de olduğunu belirtince Ercan Y., şirket çalışanına, ‘Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim’ ifadelerini kullandı.

Şirket avukatları durumustanbul Cumhuriyet Başsavcılığına bildirerek şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.